Căutare Live

Incendiu de proportii in Gorj: 10 hectare de teren au luat foc

Noaptea trecuta, pompierii din Caras-Severin si Gorj s-au luptat cu flacarile care au cuprins vegetatia de pe hectare intregi de teren.

Cinci hectare de pe un camp de la marginea orasului Oravita au fost cuprinse de flacari. Pompierii militari au intervenit cu o autospeciala pentru a stinge incendiul care risca sa se intinda la padurea de conifere de la marginea satului Rachitova.

A fost cea de-a patra noapte de neliniste pentru autoritatile din Caras-Severin, unde incendiile de vegetatie fac ravagii.

Si in Gorj pompierii au avut o noapte grea pentru ca 10 hectare de teren au luat foc. Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un foc lasat nesupravegheat.

Din cauza vantului care batea cu repeziciune, a existat pericolul ca incendiul sa se extinda la casele din apropiere. Din fericire, pompierii au reusit sa lichideze incendiul inainte ca

Foto: hepta.ro

Afla ce schimbari te asteapta cand mergi la medicul de familie!... Studentii romani de la UMF Targu Mures, fortati sa invete limba maghiara...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri