Antena Căutare

Incendiu de proportii la o vopsitorie auto din Bucuresti

Un nor urias de de fum i-a pus in alerta, luni seara, pe locuitorii unei strazi din cartierul bucurestean Berceni. Flacari puternice au cuprins o vopsitorie auto si s-au extins rapid pe o suprafata de aproape 800 de metri patrati. Pompierii au intervenit cu noua autospeciale, dar nu au avut o misiune usoara.

Aproape de lasarea intunericului, soseaua Giurgiului din sudul capitalei a fost acaparata de vuietul produs de sirenele celor noua autospeciale. Toate se indreptau catre norul imens de fum care se ridica deasupra catorva blocuri. In aceeasi directie s-au indreptat si zeci de curiosi.

Pompierii au gasit intreaga vopsitorie inghitita de flacari. Si-au dat seama imediat ca vor avea mult de lucru pana sa lichideze incendiul. Pe parcursul interventiei, circulatia in zona a fost blocata pe un sens iar tramvaiele au fost oprite.

Intreaga interventie a durat aproape trei ore. La fata locului au sosit si un echipaj de prim-ajutor si unul de la descarcerare. Din fericire, insa, n-au existat victime printre angajatii vopsitoriei sau printre pompieri.

Pompierii n-au gasit sursa producerii incendiului, dar iau in calcul mai multe variante: neglijenta muncitorilor si o problema la instalatia electrica.

Din cele trei autoturisme care se aflau in vopsitorie, doua au fost distruse complet. Proprietarii lor aveau asigurare.

FOTO: Intact Images

Un barbat din Neamt a pus un obuz din al Doilea Razboi Mondial pe foc sa faca tuica... Mehedinti: 16 persoane acuzate de evaziune fiscala au fost retinute de DIICOT...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x