Incendiu de amploare în Capitală. Pompierii intervin cu 12 autospeciale. Oamenii au primit mesaje Ro-Alert pentru a se feri

Un incendiu de vegetaţie a izbucnit, joi, în zona Ghencea din Capitală, pe o suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi, iar pompierii intervin cu 12 autospeciale, accesul acestora fiind însă dificil.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, un incendiu de vegetaţie uscata a izbucnit pe 10.000 de metri pătraţi, in zona Ghencea. Iniţial, acolo au acţionat 8 autospeciale de stingere, ulterior numărul lor fiind suplimentat.

În prezent, 12 autospeciale ale pompierilor intervin din străzile Drumul Cooperativei, Gladiolelor şi Ion Conea. Accesul autospecialelor se face cu dificultate, iar vântul favorizează extinderea incendiului, arată sursa citată.

Mesaj RO-ALERT emis în Sectoarele 5 şi 6 şi Bragadiru pentru incendiul din zona Ghencea

Un mesaj RO-ALERT a fost emis, joi, pentru a avertiza populaţia din Sectoarele 5 şi 6 ale Capitalei, precum şi comuna Bragadiru în legătură cu un incendiu de vegetaţie uscată care a izbucnit în zona Ghencea, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov (ISUBIF).

"Incendiu vegetaţie uscată zona str. Braşov, degajări masive de fum. Ocoliţi zona. Eliberaţi căile de acces pentru a facilita trecerea structurilor de intervenţie. Accesaţi canalele media şi aplicaţiile din mediul online ale DSU şi IGSU pentru mai multe informaţii şi actualizări despre eveniment", este mesajul transmis.

Conform sursei citate, incendiul se desfăşoară pe 10.000 mp.

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri