Antena Căutare

Incendiu în Capitală! Sunt cel puțin nouă victime! Focul devastator a mistuit 50 de apartamente

Nouă persoane au primit îngrijiri medicale, două ajungând la spital în urma incendiului care a afectat un bloc de locuinţe din Capitală, peste 100 de salvatori intervenind pentru localizarea şi stingerea focului

Nouă persoane au primit îngrijiri medicale, două ajungând la spital în urma unui incendiu puternic izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă la o casă din sectorul 4 al Capitalei, flăcările extinzându-se la mansarda şi la ultimul etaj ale unui bloc învecinat, informează news.ro.

Pompierii au intervenit cu 13 autospeciale şi s-au constituit echipe de căutare pentru evacuarea locatarilor şi verificarea locuinţelor.

"Nouă persoane au fost asistate medical, numai două dintre acestea fiind transportate la spital", anunţă Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU)

Peste 100 de salvatori au acţionat pentru localizarea şi stingerea incendiului care a afectat podul unei case şi mansarda unui bloc din strada Iordache Năstase.

"S-a intervenit atât de la înălţime, prin intermediul autoscărilor, cât şi de la nivelul solului, pentru limitarea propagării incendiului la vecinătăţi. Primordială a fost evacuarea tuturor persoanelor surprinse de incendiu. În acest sens, au fost constituite echipe de căutare-salvare pentru evacuarea locatarilor şi verificarea spaţiilor interioare", relatează IGSU.

Informaţiile iniţiale indicau că trei persoane au fost rănite.

Creştinii sărbătoresc Sfânta Maria Mică. Cei singuri pot să-și găsească perechea pe 8 septembrie: Tradiții și obiceiuri... Sfânta Maria Mică 8 septembrie: Urări de La mulți ani și mesaje de La Mulți ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x