Antena Căutare

UPDATE! Incendiu in Masivul Bucegi: Doua elicoptere intervin pentru lichidarea flacarilor

Doua elicoptere ale Ministerului de Interne intervin pentru stingerea incendiilor de padure izbucnite in urma cu doua zile in apropierea statiunii Busteni. Flacarile se intind pe o suprafata de 1.500 de metri patrati, iar fumul dens este vizibil si din statiunile de pe Valea Prahovei.

UPDATE 18.05: Un singur focar de incendiu, cel din muntii Bucegi, mai trebuie stins din cele 21 izbucnite in ultimele zile la vegetatia uscata si fondul forestier din 12 judete, a declarat, luni, seful Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta (IGSU), Marcel Lucaciu. "Speram ca, pana diseara, si acest incendiu sa fie stins. (...) Zona a pus destule probleme", a mai spus Lucaciu, potrivit caruia echipele de interventie au efectuat, luni dupa-amiaza, sapte zboruri pentru stingerea incendiului din Bucegi.

Unul dintre elicopeterele solicitate pentru stingerea incendiilor a decolat in jurul orei 10.00. Aparatul de zbor s-a indreptat spre zona Claia Mare, acolo unde s-a concentrat focarul incendiului.

Pilotul elicopterului sa facut un tur de recunoastere si s-a dus spre Sinaia sa alimenteze rezervorul cu apa din bazinele unei fabrici.

ntensitatea flacarilor a mai scazut fata de zilele trecute, iar reprezentantii Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta spun ca este posibil sa nu mai fie nevoie si de interventia celui de-al doilea elicopter.

Hotie in curtea Elenei Udrea. Jaf pe bani publici la Ministerul Dezvoltarii... Calin Stoia a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x