Antena Căutare

Incendiu de vegetatie, in nordul Bucurestiului

Un incendiu de vegetatie a izbucnit in noaptea dinspre vineri spre sambata, in nordul Capitalei. Desi pompierii au intervenit cu doua autospeciale cu apa si spuma, au stins focul cu ajutorul crengilor. Asta pentru ca masinile de interventie nu au putut ajunge langa flacari, din cauza terenului accidentat. Focul a mistuit doua sute de metri patrati de vegetatie.  

O mare de flacari a aparut azi noapte in nordul Capitalei. Pompierii au fost solicitati pentru de dispecerat pentru a stinge un incendiu de vegetatie uscata pe o suprafata de 200 m patrati. Incendiul a fost dificil din cauza drumului impracticabil.

Pompierii au intervenit la fata locului cu doua autospeciale, dar acestea nu le-au fost de prea mare ajutor. Au fost nevoiti sa le lase in urma din cauza terenului accidentat si au incercat sa stinga flacarile cu crengi. Din fericirle, incediul a fost stins cu succes si nu au existat victime.

Pompierii n-au stabilit deocamdata din ce cauza au izbucnit flacarile.

Scoala cuprinsa de flacari, la Cluj... Aproximativ 300 de pensionari militari au iesit la miting, in Capitala, impotriva lui Basescu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x