Căutare Live

Incident macabru la Brăila, după ce o biserică a luat foc. Sicriul unei persoane decedate și masa pe care se afla s-au făcut scrum

O lumânare lăsată aprinsă a produs clipe de panică într-o biserică din Brăila, în care se afla sicriul unei persoane decedate. Au ars coșgiucul din lemn al defunctului, partea membrelor inferioare, masa pe care se afla şi covorul parţial.

Panică la Brăila, după ce o biserică a luat foc. A ars sicriul unei persoane decedate

obiectivbr.ro

Un incendiu a izbucnit, duminică seara, într-o biserică din Cimitirul "Sfântul Constantin" din municipiul Brăila, arzând sicriul unei persoane decedate, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU, Ştefan Stoian.

Incendiul a fost anunţat prin apel la 112, iar la faţa locului s-au deplasat două autospeciale cu apă şi spumă, pompierii reuşind localizarea şi lichidarea focului.

"În incendiul de la biserica din cimitir au ars sicriul decedatului, partea membrelor inferioare ale defunctului, masa şi covorul parţial. Cauza probabilă este o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, potrivit Agerpres.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Știa că este COVID-19 pozitiv, dar a ieșit la iarbă verde, cu prietenii. Polițiștii l-au prins la Sinaia: „Am vrut să fa...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri