Antena Căutare

Incendiu într-un bloc de locuinţe din Focşani. O femeie şi un copil au fost intoxicaţi cu fum

Un incendiu a izbucnit luni dimineaţă într-un bloc de locuinţe din municipiul Focşani, o femeie şi un copil fiind intoxicaţi cu fum.

Un incendiu a izbucnit luni dimineaţă într-un bloc de locuinţe din municipiul Focşani, o femeie şi un copil fiind intoxicaţi cu fum.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vrancea, plutonier Cristina Pârvu, incendiul a fost semnalat pompierilor marţi, în jurul orei 5.30.

La faţa locului, au fost mobilizate trei echipaje de la ISU Vrancea: două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. Când au ajuns la locul incendiului, pompierii au constatat că flăcările se manifestau pe casa scării, la etajul patru, unde erau depozitate circa 50 kg de hârtie şi carton.

În urma incendiului, s-au deteriorat firele de la instalaţia electrică, precum şi planşeul şi pereţii blocului de la etajul 4. Paramedicii au acordat primul ajutor calificat la două victime, un băiat de 13 ani şi o femeie de 47 de ani, intoxicate cu fum şi cu atac de panică. După ce au primit îngrijiri medicale la faţa locului şi au fost stabilizate, victimele au refuzat transportul la spital.

Pompierii au stabilit că incendiul a izbucnit de la un rest de ţigară aruncat în zona în care erau depozitate mormanele de hârtie şi caron, pe casa scării.

Sursa : news.ro

Sfânta Maria. Unde sunt cele mai cunoscute icoane făcătoare de minuni din România... Percheziţii la cămătari din Săcele. Patru persoane vor fi duse la audieri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x