Antena Căutare

Incendiu într-un bloc din Buzău! Un bărbat a fost găsit mort de pompieri. De la ce a pornit focul

Un incendiu a izbucnit într-un bloc de locuinţe din municipiul Buzău, joi dimineaţă. Pompierii au găsit trupul neînsufleţit al unui bărbat de aproximativ 45 de ani.

Un incendiu a izbucnit într-un bloc de locuinţe din municipiul Buzău, joi dimineaţă. Pompierii au găsit trupul neînsufleţit al unui bărbat de aproximativ 45 de ani.

Unul dintre proprietari a anunţat că dintr-un apartament de la etajul 8 iese fum dens. Pompierii s-au deplasat cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi o autoscară metalică.

După ce au intrat în apartament, pompierii au constatat că locuinţa este inundată cu fum dens şi gaze toxice şi au descoperit în dreptul băii o victimă: un bărbat de circa 45 de ani.

Bărbatul a fost preluat de paramedicii de la SMURD, care au făcut manevre de resuscitare. În ajutorul acestora a sosit şi un echipaj de la SAJ Buzău însă încercările de a-l readuce la viaţă pe bărbat au fost zadarnice, cel mai probabil acesta murind intoxicat cu fum.

Bărbatul lucra ca agent de pază la o societate din Buzău şi obişnuia ca, după ce iese din tură, să vină să se odihnească în apartamentul de pe bulevardul Unirii în mod constant, el locuind alături de soţie într-o comună a judeţului Buzăului.

De aceea, iniţial, vecinii le-au declarat pompierilor că din câte ştiu apartamentul din care ieşea fum dens este gol.

Din primele cercetări reiese că incendiul a fost cauzat de o ţigară.

Program mall-uri și hipermarket-uri de Paște 2019. Unde este deschis în ziua de Paște... Cât costă Masa de Paște 2019. La ce preț poți găsi carnea de miel, cozonacul și ouăle...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x