Antena Căutare

Incendiu la locomotiva unui tren în Constanța

Un incendiu a izbucnit, joi dimineaţă, în localitatea constănţeană Lumina, la locomotiva unui tren care transporta păcură, mecanicul reuşind să decupleze vagoanele. Focul s-a produs în zona motor a locomotivei, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, joi dimineaţă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locomotivă, care se afla în zona localităţii Lumina.

La faţa locului s-a deplasat o autospecială de stingere şi un echipaj medical SMURD, cu 9 pompieri. Locomotiva avea 39 de vagoane şi transporta păcură, incendiul a izbucnit când se afla în mers, iar în acel moment mecanicul a oprit-o şi a decuplat vagoanele, fără a exista pericol de propagare.

În urma incendiului, a ars zona motor a locomotivei, cauza probabil fiind un scurtcircuit. Nu au existat persoane rănite.

Trenul circula pe ruta Cap Midia – Dorobanţu. Circulaţia feroviară a fost închisă în zona respectivă până la remedierea situaţiei.

Sursa : news.ro

Se scumpesc țigările! De când vor începe fumătorii să plătească mai mult... Locomotiva unui tren care transporta păcură a luat foc la Constanţa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x