Antena Căutare

Incendiu la metrou, în stația Piața Romană. Un panou electric a luat foc: Două persoane au ajuns la spital

Un incendiu a izbucnit, marți după-amiază, în stația de metrou Piața Romană din Capitală. Totul ar fi pornit de la un panou electric. În acest moment, stația Piața Romană a fost izolată.

Un incendiu a izbucnit, marți după-amiază, între stațiile de metrou Piața Universității și Piața Romană din Capitală. Totul ar fi pornit de la un panou electric.

______________________________________________

Update 16:21 Potrivit primului bilanț al Metrorex, două persoane au fost transportate la spital și alte șase se află sub evaluarea medicilor ajunși la fața locului.

În tunel au pătruns șase echipe de salvatori pentru a depista focarul, cantitatea de fum fiind foarte mare. În urma intervențiilor, echipajele ISU au constatat că focul a izbucnit la un tablou electric de la nivelul peronului.

Nicio garnitură de metrou nu a fost oprită în tunel sau în stație, a precizat Daniel Vasile, purtător de cuvânt al Metrorex.

"O femeie a fost transportată la Spitalul Floreasca, iar alte șase persoane sunt evaluate la fața locului", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Adrian Marin.

Update 16.07 Stația de metrou Piața Romană este închisă; garnitură blocată, după ce un tablou electric s-a defectat

Martorii susțin că tunelul a fost invadat de fum. O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind intoxicată cu monoxid de carbon. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență, pompierii au ajuns la fața locului, iar incendiul a fost stins.

Metrorex a anunțat că degajarea de fum despre care vorbesc martorii s-ar fi datorat unor probleme apărute la un tablou electric din zona Piața Romană.

"Un tablou electric s-a defectat la un tren, iar stația Piața Romană este închisă pentru 30 de minute. O echipă a Metrorex se află la fața locului pentru a remedia situația", a spus Evelyne Croitoru, purtător de cuvânt al Metrorex.

Potrivit sursei citate, trenurile circulă între Piața Victoriei și Universitate, fără oprire în Piața Romană, pentru 20 de minute.

Tarifele de roaming vor fi mai mici de la 1 mai. Prețurile vor scădea considerabil... Vine, vine (primă)vara! Temperaturi record pentru această perioadă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x