Antena Căutare

Incendiu la o biserica din Ilfov: O persoana a fost ranita

Incendiu la biserica din comuna ilfoveana Gradistea. Bucati din turla bisericii au inceput sa se prabuseasca. O persoana a fost ranita in incendiu.

Flacarile au cuprins podul si turla bisericii si exista sanse foarte mici ca incendiul sa afecteze si interiorul bisericii. Persoana ranita in timpul incendiului este chiar dascalul bisericii. Omul a fost transportat de urgenta la spital.

Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Ilfov, Simon Petrus, Izbucnirea incendiului a fost semnalata la 112, in jurul orei 12.45. Patru autospeciale, doua cu spuma si apa si doua de alimentare, actioneaza pentru stingerea flacarilor.

18 persoane sunt implicate in operatiunile de stingere a incendiului. Pana in prezent, autoritatile nu au putut preciza cauza incendiului.

Incendiu la biserica din comuna ilfoveana Gradistea. Bucati din turla bisericii au inceput sa se prabuseasca. O persoana a fost ranita in incendiu.

Articolul continuă după reclamă

Sursa: Antena3


Bucuresti: Alegerile din Colegiul Medicilor Dentisti, suspectate de frauda... Seful ANAF, acuzat de contrabanda de procurorii constanteni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x