Antena Căutare

Incendiu la o hală de materiale de construcţii din Constanţa. Un pompier a fost rănit - FOTO

Un puternic incendiu a izbucnit duminică, la o hală de materiale de construcţii din municipiul Constanţa, un pompier fiind rănit uşor în timpul intervenţiei pentru stingerea focului.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină duminică la un incendiu izbucnit la o hală de materiale de construcţii aflată în curtea COMCM. La faţa locului s-au deplasat 33 de pompieri, cu patru autospeciale de stingere, o autoscară şi un echipaj SMURD B. Un pompier a fost rănit uşor la bărbie, fiind transportat la spital. Din primele informaţii, focul ar fi pornit de la maşină aflată în curtea halei. În urma izbucnirii incendiului, ISU Dobrogea a emis un mesaj Ro-Alert. “Atenţie! Incendiu la hala industrială în incinta COMCM Constanţa cu degajări mari de fum. Pentru asigurarea protecţiei rămâneţi în incinte, închideţi geamurile şi nu vă expuneţi la fum”, se arată în mesajul Ro-Alert. La ora transmiterii acestei ştiri, intervenţia este în plină desfăşurare.

Sursa : news.ro

Explozie de cazuri de coronavirus în județul Galați. Două sate, plasate în carantină: ”Nimeni nu mai iese, nimeni nu mai... MAE - 277 de cetăţeni români - studenţi, muncitori sezonieri - aflaţi în Franţa şi Marea Britanie au fost aduşi în ţară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x