Antena Căutare

Un incendiu violent a izbucnit la Primăria Ștei, Județul Bihor

Un incendiu violent a izbucnit miercuri la Primăria Ştei, judeţul Bihor, provocat de scântei de la coşul de fum al centralei termice.

Un incendiu violent a izbucnit la Primăria Ștei, Județul Bihor
Incendiu Bihor

Flăcările au cuprins 200 de metri pătraţi de acoperiş, iar flăcările au fost stinse după o oră şi 45 de minute Potrivit ISU bihor, sesizarea a avut loc la ora 3.50 şi anunţa incendiul la clădirea Primăriei Ştei.

La fața locului s-au deplasat patru echipaje de pompieri militari din Ştei cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi cu o ambulanţă de tip B2 şi două echipaje de pompieri din cadrul Secţiei Beiuş, cu o autospecială de stingere şi o autospecială de lucru la înălţime.

Incendiul se manifesta violent la acoperişul clădirii, pe o suprafaţă de 200 de metri pătraţi, existând un risc mare de propagare a flăcărilor, intensificate de vântul puternic, la întregul acoperiş şi la încăperile imobilului.

Citește și:

Incendiu de proporţii în nordul Capitalei. O casă a ars în totalitate

Pentru localizarea şi lichidarea focarelor, pompierii militari au acţionat atât din exteriorul, cât şi din interiorul clădirii, reuşind, în aproximativ o oră şi 45 de minute, să stingă incendiul.

Incendiul a izbucnit din cauza unei scântei provenite din coşul de fum al centralei termice. Au ars circa 200 de metri pătraţi de acoperiş.

Echipajele de pompieri au salvat aproximativ 800 de metri pătraţi din suprafaţa totală a acoperişului, împiedicând totodată propagarea flăcărilor la întreaga clădire.

Prețul unei călătorii cu autobuzul, tramvaiul sau troleibuzul s-ar putea dubla. Directorul general al STB: ”E rușinos că... MEC: Guvernul a adoptat ordonanţa de urgenţă prin care este reglementată şi, în acelaşi timp, deblocată decontarea navet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x