Incendiu la un cămin pentru vârstnici din judeţul Bistriţa-Năsăud; o angajată s-a intoxicat cu fum

Un incendiu a izbucnit, miercuri seară, la căminul pentru vârstnici din localitatea Nuşeni, judeţul Bistriţa-Năsăud, primele informaţii arătând că nu sunt victime. O angajată a căminului a suferit o uşoară intoxicaţie cu fum în timpul evacuării bătrânilor din imobil.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud a anunţat, miecuri seară, că un incendiu a izbucnit la căminul pentru persoane vârstnice din localitatea Nuşeni.

Acolo intervin Garda de Intervenţie Beclean cu autospeciale de stingere şi un echipaj de prim ajutor SMURD şi SVSU Nuşeni.

"Din primele informaţii persoanele din interior au fost evacuate, prima intervenţie a fost asigurată de personalul de la locul de muncă (...), iar pompierii acţionează pentru lichidarea ultimelor focare care au generat un fum gros şi dens", arată sursa citată.

De asemenea, primele informaţii arată că nu sunt victime.

O angajată a căminului a suferit o uşoară intoxicatie cu fum pe timpul evacuării persoanelor vârstnice din imobil, iar echipajul de prim ajutor SMURD îi administrează oxigen şi, cel mai probabil, va fi transportată la spital pentru mai multe investigaţii medicale de specialitate, mai spun reprezentanţii ISU Bistriţa-Năsăud.

Sursa : news.ro

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri