Căutare Live

Incendiu la un cămin pentru vârstnici din judeţul Bistriţa-Năsăud; o angajată s-a intoxicat cu fum

Un incendiu a izbucnit, miercuri seară, la căminul pentru vârstnici din localitatea Nuşeni, judeţul Bistriţa-Năsăud, primele informaţii arătând că nu sunt victime. O angajată a căminului a suferit o uşoară intoxicaţie cu fum în timpul evacuării bătrânilor din imobil.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud a anunţat, miecuri seară, că un incendiu a izbucnit la căminul pentru persoane vârstnice din localitatea Nuşeni.

Acolo intervin Garda de Intervenţie Beclean cu autospeciale de stingere şi un echipaj de prim ajutor SMURD şi SVSU Nuşeni.

"Din primele informaţii persoanele din interior au fost evacuate, prima intervenţie a fost asigurată de personalul de la locul de muncă (...), iar pompierii acţionează pentru lichidarea ultimelor focare care au generat un fum gros şi dens", arată sursa citată.

De asemenea, primele informaţii arată că nu sunt victime.

O angajată a căminului a suferit o uşoară intoxicatie cu fum pe timpul evacuării persoanelor vârstnice din imobil, iar echipajul de prim ajutor SMURD îi administrează oxigen şi, cel mai probabil, va fi transportată la spital pentru mai multe investigaţii medicale de specialitate, mai spun reprezentanţii ISU Bistriţa-Năsăud.

Sursa : news.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Nea Mărin spune „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, din 6 decembrie 2021, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la An...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri