Antena Căutare

Avertisment RO-ALERT! Incendiu cu degajări mari de fum, la un depozit de pe Șoseaua Fundeni (FOTO)

Un incendiu a izbucnit pe Șoseaua Fundeni din București. Acesta se manifestă cu degajări mari de fum. A fost emistă o avertizare RO-ALERT, prin care populația a fost anunțată că un incendiu a izbucnit joi seara la un depozit de pe Şoseaua Fundeni nr. 120, potrivit ISU Bucureşti-Ilfov.

Avertisment RO-ALERT! Incendiu cu degajări mari de fum, la un depozit de pe Șoseaua Fundeni (FOTO) Galerie
Incendiu de amploare la un depozit de pe Șoseaua Fundeni din București | VIDEO

Incendiul de pe Șoseaua Fundeni din București a fost anunțat inclusiv prin sistemul RO-ALERT. În interiorul depozitului sunt autoturisme, iar focul a cuprins o suprafaţă de aproximativ 500 de metri pătraţi. În exteriorul halei care a fost cuprinsă de flăcări sunt şi alte spaţii de depozitare.

INCENDIU PE ȘOSEAUA FUNDENI DIN BUCUREȘTI

”Incendiu depozit Şoseaua Fundeni 120, pe o suprafaţă aproximativă de 400 mp, cu posibilităţi de propagare. În exteriorul halei sunt şi alte spaţii de depozitare”, a anunţat, joi seară, ISU Bucureşti-Ilfov.

La locul incendiului de pe Șoseaua Fundeni au fost trimise 12 autospeciale de stingere, Detaşamentul Special de Salvatori, două echipaje SMURD şi descarcerare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aceştia au explicat că se lucrează pentru lichidare din exteriorul halei, întrucât există pericolul prăbuşirii acesteia.

Avertisment RO-ALERT! Incendiu cu degajări mari de fum, la un depozit de pe Șoseaua Fundeni (FOTO)

Incendiu cu degajări mari de fum, la un depozit de pe Șoseaua Fundeni din București

Incendiu puternic la un depozit de pe Șoseaua Fundeni, din București (Sursa: news.ro)

„Deoarece în zonă sunt posibilităţi reduse de alimentare cu apă din reţeaua de hidranţi se trimit motopompe la locul incendiului şi este posibil să se realizeze alimentare şi din lac”, a precizat ISU Bucureşti-Ilfov.

AVERTISMENT RO-ALERT

ISU Bucureşti-Ilfov a transmis, joi seară, un mesaj de avertizare RO-Alert în care cere persoanelor aflate în apropierea incendiului de la depozitul de pe Şoseaua Fundeni să se protejeze de degajările mari de fum.

În plus, pompierii cer bucureştenilor să elibereze căile de comunicaţii pentru a facilita accesul echipelor de intervenţie.

Sursa: Agerpres, news.ro

Bugetarii primesc cel mai aşteptat cadou de sărbători: două minivacanţe!... 30 DE ANI DE LA REVOLUŢIE: În 20 decembrie 1989,Timişoara devenea primul oraş liber de comunism...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x