Antena Căutare

Incendiu la un restaurant din Mamaia - o persoană a fost intoxicată cu fum şi alta a suferit atac de panică

O persoană a fost intoxicată cu fum şi alta a suferit un atac de panică în urma unui incendiu izbucnit vineri dimineaţa la bucătăria restaurantului unui hotel din Mamaia. De asemenea, trei persoane au părăsit unitatea hotelieră până la sosirea pompierilor.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină vineri dimineaţă la un incendiu izbucnit la bucătăria restaurantului Hefaistos din Mamaia. La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere de la punctul temporar din Mamaia, o autospecială de stingere de la Detaşamentul de pompieri ”Sublocotenent. Fripis Marius-Daniel”, un echipaj de SMURD B şi motocicleta de prim răspuns de la Detaşamentul Fripis.

În urma incendiului o persoană a făcut atac de panică, iar o alta a fost intoxicată cu fum, ambele primind îngrijiri medicale.

Femeia intoxicată cu fum, care era bucătăreasa restaurantului, a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Până la sosirea echipelor de intervenţie, trei persoane părăsiseră unitatea hotelieră.

Pompierii au reuşit să stingă focul într-un sfert de oră, iar cauza izbucnirii incendiului este un scurtcircuit la hotă.

Sursa : news.ro

Prelungirea vacanţei cu o săptămână nu a fost aprobată. Elevii se întorc la școală pe 9 septembrie... Imagini dure! O mașină mică s-a izbit frontal de un TIR, la Rupea. Doi morţi pe loc. Un copil și alți doi pasageri, în s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x