Antena Căutare

Primele imagini de la incendiul izbucnit în București, la Fabrica Electromontaj. Există pericol de explozie

Un incendiu puternic a izbucnit joi seară, la Fabrica de Electromontaj din Sectorul 3. În zonă este și pericol de explozie, ce a fost constatat în urma evaluării făcute la faţa locului de pompieri, informează reprezentanţii ISUBIF.

„În bazin se află acid clorhidric diluat, nu sunt posibilităţi de propagare, se acţionează pentru protecţia vecinătăţilor", precizează ISU București-Ilfov, potrivit Antena 3.

La faţa locului au fost trimise 20 de autospeciale de stingere, 2 autoscări, un echipaj de descarcerare, un echipaj CBRN şi 2 maşini SMURD.

Incendiu major în Capitală. Locuitorii au fost alertați prin sistemul RO-Alert să elibereze zona

”Incendiu major produs în Bucureşti, sector 3, strada Ilioara, la Fabrica de Electromontaj, cu degajări mari de fum. Evitaţi zona şi eliberaţi căile de circulaţie pentru a permite accesul mijloacelor de intervenţie” - este mesajul transmis de ISUBIF.

”Incendiul s-a extins la nivelul acoperişului halei pe o suprafaţă de aproximativ 300 mp. Hala are o suprafaţă de aproximativ 2.500 mp, construcţie P+1. Se acţionează pentru localizare”, precizează ISUBIF.

Incendiu major în Capitală. Locuitorii au fost alertați prin sistemul RO-Alert să elibereze zona... Din cauza pestei porcine, tradiţia vânătorii de la Balc va fi întreruptă pentru prima oară în 15 ani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x