Antena Căutare

INCENDIU PUTERNIC în Centrul Vechi al Capitalei! Unde au izbucnit flăcările

Un incendiu puternic a izbucnit duminică dimineaţă în Centrul Vechi al Capitalei. Persoanele care se aflau în spațiile învecinate au fost evacuate.

UPDATE: Incendiul a fost stins, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti - Ilfov.

Viceprimarul Aurelian Bădulescu a declarat la rândul său că în cazul în care se impune o relocare a familiilor din locuinţele afectate de incendiu, Primăria Capitalei va pune la dispoziţie spaţiile necesare.

"În jurul orei 5.00, prin dispeceratul 112 s-a anunţat un incendiu care a avut loc pe str. Smârdan. Cauzele deocamdată nu sunt stabilite. Se analizează la acest moment dacă acele clădiri sunt afectate. Dacă sunt afectate, proprietarii vor fi relocaţi în locaţii pe care le vom pune la dispoziţie din partea Primăriei Municipiului Bucureşti pentru astfel de situaţii", a precizat el pentru AGERPRES.

Un incendiu puternic a izbucnit duminică dimineaţă în Centrul Vechi al Capitalei. Persoanele care se aflau în spațiile învecinate au fost evacuate.

Focul a izbucnit la podul unei clădiri din strada Smârdan, care era folosită ca spaţiu pentru depozitare, iar ulterior s-a extins şi la acoperişul unui alt corp de clădire.

Nu sunt persoane rănite în acest incendiu.

Pentru stingerea incendiului au intervenit 9 autospeciale de stingere, potrivit News.ro.

De asemenea, intervenţia s-a desfăşurat atât de la înălţime, cu autoscara, cât şi prin interiorul construcţiilor.

Referendum familie. Prezență la vot RECORD la o secție, în prima zi. Unde au votat cei mai mulți cetățeni... Referendum familie. Urne speciale în penitenciare! Câți deținuți au votat, sâmbătă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x