Avertizare RO-ALERT: Incendiul din Capitală este periculos! Ce trebuie să facă oamenii! „Luați măsuri...”

Incendiu puternic în zona Pipera din Capitală, în cursul zilei de vineri! A fost emis mesaj RO-ALERT și sute de oameni au fost evacuați!

Incendiu puternic în zona Pipera din Capitală, în cursul zilei de vineri! A fost emis mesaj RO-ALERT și sute de oameni au fost evacuați!

INCENDIU HALĂ PIPERA. O hală aflată în nordul Capitalei a fost cuprinsă de flăcări, vineri, în zonă fiind degajări mari de fum, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov.

INCENDIU HALĂ PIPERA. Potrivit sursei citate, hala, care în prezent arde în întregime, este situată pe strada Biharia din sectorul 1.

INCENDIU HALĂ PIPERA. IGSU a emis un mesaj RO-ALERT: "Incendiu la o hală industrială din strada Biharia, sector 1, cu degajări masive de fum. Ocoliţi zona, eliberaţi căile de acces în zonă pentru a facilita accesul forţelor de intervenţie. Dacă sunteţi în apropiere, evacuaţi zona. Luaţi măsuri de adăpostire şi autoprotecţie".

Sursa: Agerpres

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri