Incendiu puternic într-un bloc din Filiași! O persoană a murit, iar alte trei au ajuns la spital!

 
+2 click pentru
galerie

Un bărbat a murit şi trei persoane au ajuns la spital, după ce au fost intoxicate cu fum în urma unui incendiu produs în noaptea de joi spre vineri într-un bloc din Filiaşi. Peste 20 de persoane au fost evacuate, printre care şi cinci copii. Focul a fost provocat cel mai probabil de un reşou improvizat, folosit atât pentru încălzire, cât şi pentru gătit.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, pompierii au fost solicitaţi să intervină în noaptea de joi spre vineri, la un incendiu izbucnit la un apartament dintr-un bloc din Filiaşi, la faţa locului deplasându-se două autospeciale cu apă şi spumă de la Staţia de Pompieri Craiova şi punctul de lucru Filiaşi, echipaje SMURD şi ambulanţe ale Serviciului Judeţean, conform News.ro.

Echipele de intervenţie ajunse în zonă au constatat că incendiul era la un apartament la etajul unu dintr-un bloc de patru etaje şi se manifesta cu degajare mare de fum.

Peste 20 de persoane au fost evacuate de pompieri, printre care şi cinci copii.

În urma incendiului, un bărbat şi-a piedut viaţa. De asemenea, la spital au fost transportate trei persoane intoxicate cu fum. Totodată, patru persoane au fost duse la un hotel de autorităţile locale pentru a-şi petrece noaptea.

Pompierii au stabilit că cel mai probabil incendiul a fost provocat de un reşou improvizat, folosit atât pentru gătit, cât şi pentru încălzit.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI