Antena Căutare

Incendiu puternic la Doraly, în Afumați! Pompierii intervin cu 28 de autospeciale (VIDEO)

Pompierii intervin cu 28 de autospeciale la un incendiu care a izbucnit luni la un centru comercial din comuna Afumaţi, pe o suprafaţă de aproximativ 3.000 de metri pătraţi.

Pompierii intervin cu 28 de autospeciale la un incendiu care a izbucnit luni la un centru comercial din comuna Afumaţi, pe o suprafaţă de aproximativ 3.000 de metri pătraţi.

Potrivit biroului de presă al ISU Bucureşti-Ilfov, incendiul se propagă rapid, însă nu există informaţii cu privire la persoane rănite în urma incidentului.

La faţa locului au fost trimise 17 autospeciale de stingere, trei autoscări, precum şi Detaşamentul Special de Salvatori, informează cei de la Agerpres.

Sursa citată a precizat că spaţiul cuprins de incendiu are trei mii de metri pătraţi şi au fost trimise iniţial 17 autospeciale de stingere şi trei autoscări. Ulterior, pomierii au decis suplimentarea echipajelor. Astfel, acţionează 28 de autospeciale de stingere, patru autoscari, două maşini de descarcerare şi trei echipaje SMURD, arată news.ro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Focul se manifestă violent, cu mari degajări de fum, iar numărul autospecialelor a fost suplimentat. Patru persoane au suferit atac de panică.

Pompierii au transmis că incendiul se manifestă violent şi nu se poate intra în interiorul clădirii.

”Sunt patru persoane cu atac de panică la ambulanţele SMURD. Populaţia din zonă este sfătuită să se îndepărteze de locul evenimentului, iar pentru protejarea de fum să închidă ferestrele locuinţelor”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov.

ISU a transmis, de altfel, şi un mesaj de avertizare prin sistemul RO-Alert. De asemenea, a fost remis mesaj de avertizare pe panourile electronice stradale.

”Fumul este deplasat de curenţii de aer către Şoseaua de Centură. În depozit se găsesc mase plastice, recipiente sub presiune, vopseluri. Se actionează preponderent de la înălţime cu autoscările. sunt flăcari mari, iar radiaţia termică afectează spaţiile de depozitare învecinate”, au mai transmis pompierii.

Aceştia acţionează şi pentru a proteja de foc spaţiile învecinate.

Copil dispărut de acasă după ce nu a mai suportat bătăile din familie! Părinții disperați strigă acum după ajutor... Nereguli grave la cel mai mare spital din Cluj, descoperite de ministrul Sănătății! „Imaginea este dezolantă” - Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x