Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

Incendiu puternic, la marginea Bucureștiului, în Bragadiru! Două hale au fost cuprinse de flăcări! Video

Un incendiu puternic a izbucnit la două hale din Bragadiru, în apropiere de Şoseaua de Centură, la marginea Bucureștiului.

Incendiu puternic, la marginea Bucureștiului, în Bragadiru! Două hale au fost cuprinse de flăcări! Video

Focul se manifestă pe aproximativ 5.000 de metri pătraţi şi există pericol de extindere. În interior sunt recipiente uşor inflamabile şi explozibile

Au sărit de la etajul 3, în brațele trecătorilor! Salvare uluitoare, pentru doi frați de 10 și 3 ani! VIDEO

„Suprafața afectată este de aproximativ 5000 mp, cu posibilităţi de propagare. Este o ardere puternică, cu degajare de fum. Obiectul de activitate activitate este ambalarea şi distribuţia produselor alimentare, în principal a orezului. În depozit se găsesc recipiente uşor inflamabile şi explozibile”, a anunţat ISU Bucureşti-Ilfov.

„A fost transmis un mesaj de avertizare a populaţiei prin sistemul RO-Alert privind incendiul produs în localitatea Bragadiru”, anunţat ISU Bucureşti-Ilfov.

Pompierii acţionează preponderent din exterior şi de la inaltime, întrucât există risc de prăbuşire a halelor.

Autorităţile cer populaţiei să evite zona şi să permită accesul echipajelor de intervenţie. Din primele informaţii, nu sunt persoane rănite în acest incendiu.

ISU Bucureşti-Ilfov ia intervenit, inițial, cu 20 de autospeciale de stingere, la incendiul de proporții ce a cuprins două hale din Bragadiru, în apropiere de Şoseaua de Centură. Ulterior, efectivele au fost suplimentate, intervenţia fiind condusă de şeful ISU BIF.

Recomandari