Incendiu puternic la o fabrică de uleiuri esenţiale de la periferia oraşului Orăştie! O persoană a fost grav rănită, alte patru s-au intoxicat cu fum

 

Flăcări violente şi panică în Orăştie! Sute de localnici au fost evacuaţi în toiul nopţii, de frica fumului toxic degajat într-un incendiu de proporţii la o fabrică de uleiuri esenţiale de la periferia oraşului.

O persoană a fost grav rănită, iar alte patru s-au intoxicat cu fum, în urma unui incendiu puternic izbucnit marţi după-amiază la o fabrică de vopseluri din Orăştie, cel mai probabil în urma unei explozii.

Focul a cuprins o hală cu patru niveluri, pe o suprafaţă de 5.000 de metri pătraţi, iar intervenţia pompierilor este extrem de dificilă, fiind chemate în sprijin echipaje din alte trei judeţe.

Autorităţile locale au activat sistemul de alarmare a populaţiei, din cauza cantităţii mari de fum, iar în cursul serii au decis evacuarea a aproximativ 300 de oameni care locuiesc în blocurile aflate în apropierea fabricii, avertizând asupra "riscului pentru sănătatea populaţiei".

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe