Antena Căutare

Incendiu puternic la o sonda de extractie a gazelor din Urziceni

Un incendiu a izbucnit, miercuri seara, la o sonda de extractie a gazelor la iesirea din orasul Urziceni, judetul Ialomita. Flacarile ai o inaltime de aproximativ 10 metri, informeaza Antena3.

Incendiul este la cateva sute de metri de drumul DN1 D.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Ialomita, citati de Mediafax, nu exista victime, iar la fata locului s-au deplasat pompierii militari de de la sectia Urziceni.

Din primele date a reiesit ca incendiul a izbucnit dupa ce initial s-a auzit o rabufnire asemanatoare unei explozii, iar ulterior zona respectiva a luat foc, flacarile depasind, la un moment dat, zece metri in inaltime.

"Statia este la iesirea din Urziceni spre Barbulesti, a fost o fisura intr-o conducta de gaz, care a luat foc. A fost oprita pomparea pe conducta, pana cand se va epuiza stocul de gaz. La fata locului s-au deplasat doua masini cu apa si spuma si o ambulanta SMURD, dar deocamdata este supravegheat focul, nu se poate interveni acum, insa situatia este sub control. Nu exista victime", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Ialomita, Lacramioara Chirea.

Parcul de extractie si depozitare a gazului metan unde a avut loc incidentul apartine SNG Romgaz Medias, sucursala Ploiesti, formatia Urziceni.

La aceasta ora, traficul rutier in zona, pe DN 1 D, intre Urziceni si Barbulesti, este in continuare blocat.


VIDEO! Cursa de taxi cu ghinion pentru un clujean... Trafic blocat pe DN 1A este blocat. O automacara s-a rasturnat transversal pe carosabil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x