Antena Căutare

Incendiu Therme Balotești. Primele imagini cu focul violent pentru care 12 echipaje de pompieri au venit la fața locului

Echipaje de pompieri din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov intervin, în aceste momente, în localitatea Baloteşti, în zona centrului de agrement Therme. Din primele informații, se pare că arde un depozit.

colaj de imagini cu incendiu de la therme balotesti Galerie
Echipaje de pompieri din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov intervin, în aceste momente, în localitatea Baloteşti, în zona centrului de agrement Therme. Arde un depozit, din primele informații.

Din primele informații, o hală în care sunt depozitate materiale de construcţie şi mase plastice a fost cuprinsă de un incendiu. Primele date arată că nu există victime.

Incendiu la Therme Balotești. Primele imagini de la fața locului

Intervenţia pompierilor are loc în zona centrului de agrement Therme, amplasat în Baloteşti, în apropierea drumului naţional 1 Bucureşti – Ploieşti.

Citește și: Rezultate extrageri Loto 19 iunie 2022. Numerele câștigătoare duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus

Conform datelor furnizate de ISU Bucureşti-Ilfov, incendiul s-a extins pe o suprafaţă de aproximativ 500-600 de metri pătraţi, într-o hală în care sunt depozitate materiale de construcţie şi mase plastice.

La ora transmiterii acestei ştiri există pericol de propagare la o altă hală, aflată la o distanţă de aproximativ 6 metri.

La faţa locului au fost trimise 12 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o scară, un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD şi se lucrează pentru lichidarea incendiului, acesta fiind localizat. Mai multe imagini în galeria foto atașată acestui articol.

În acest moment, oamenii se grăbesc să plece spre case. Este blocaj în zona centrului de agrement Therme, amplasat în Baloteşti. Nu se știe, momentan, dacă personalul a cerut evacuarea sau persoanele pleacă din propria inițiativă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Valentin Urîtescu a murit, la scurt timp după aniversarea de 81 de ani. Cu ce boală s-a luptat actorul în ultimii ani de... Rezultate extrageri Loto 19 iunie 2022. Numerele câștigătoare duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x