Antena Căutare

Incendiu violent, în Timișoara! Focul a pornit de la o casă veche și a fost la un pas să cuprindă și casele vecine

Incendiu violent în centrul istoric al Timişioarei. Focul a pornit la o casă veche şi ameninţa să se extindă şi la celelalte locuinţe din zonă. Iar coloana de fum, înaltă de aproximativ 50 de metri, a fost vizibilă de la capătul opus al oraşului.

Incendiu violent în centrul istoric al Timişioarei. Focul a pornit la o casă veche şi ameninţa să se extindă şi la celelalte locuinţe din zonă. Iar coloana de fum, înaltă de aproximativ 50 de metri, a fost vizibilă de la capătul opus al oraşului. Zeci de pompieri şi mai multe autospeciale de stingere au intervenit. O femeie a fost lovită de o grindă care a căzut şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Flăcările au pornit de la acoperişul casei, în care se află mai multe apartamente, şi s-au extins şi la etajul superior al clădirii.

Focul s-a extins rapid şi a existat riscul să cuprindă şi casele vecine. Strada a fost închisă, iar pentru pompieri, a fost mobilizare maximă.

Locatarii bănuiesc că incendiul a fost provocat. Iar vinovat ar fi chiar unul dintre vecinii lor.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav. O anchetă a fost deschisă pentru a face lumină în acest caz.

ULTIMĂ ORĂ! O persoană a murit și alte două au fost rănite într-un accident cumplit, în județul Brașov... Iarnă în România, la sfârșitul lui septembrie! Zona din România unde continuă să ningă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x