Antena Căutare

Incep tratamentele impotriva capuselor in parcurile din Capitala

Autoritatile din Capitala vor incepe de marti tratamentele de dezinsectie impotriva capuselor in parcurile bucurestene. Primele parcuri care vor fi dezinfectate sunt Floreasca, Bordei si Izvor, ia joi si vineri, se vor aplica tratamente in parcurile Carol, Cismigiu, Herastrau si Circului.

Tratamentele impotriva capuselor se vor efectua intre orele 21.00 si 24.00.

"Aceste tratamente vor fi reluate in dimineata zilei urmatoare doar in zonele locurilor de joaca si a spatiilor amenajate pentru caini din parcuri. Rugam vizitatorii sa fie cooperanti si sa fie atenti in privinta utilizarii acestor spatii in intervalele mentionate", a precizat municipalitatea, conform Mediafax.

Primaria Capitalei anunta recent ca Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti a realizat, la inceput lunii aprilie, tratamente de prevenire a aparitiei capuselor in parcuri, o a doua etapa de tratare a zonelor verzi urmand sa aiba loc dupa imbunatatirea conditiilor meteo.

Totodata, Administratia Gradina Zoologica va aplica tratamente de combatere a capuselor imediat ce conditiile meteo o vor permite, preciza municipalitatea.

Precizarile au fost facute dupa ce presa a scris despre aparitia capuselor in spatiile verzi din Capitala.

foto: Intact Images

Sute de mii de indemnizatii au fost calculate gresit de Casa de Pensii... Razbunare in Dej: Un barbat a smuls usa unui garaj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x