Antena Căutare

Începând de luni, traficul în zona Spitalului Filantropia va fi deviat. Cât vor dura lucrările

RADET anunţă ca luni, 25 iulie 2016, ora 9.00, încep lucrările de înlocuire a tronsonului de reţea de termoficare în zona Spitalului Filantropia din Sectorul 1.

RADET anunţă că luni, 25 iulie 2016, ora 9.00, încep lucrările de înlocuire a tronsonului de reţea de termoficare în zona Spitalului Filantropia din Sectorul 1.

Tronsonul de reţea termică care urmează să fie înlocuit are o lungime de aproximativ 330 metri liniari şi este cuprins între cămin C15/20 aflat la intersecţia bulevardului Ion Mihalache cu strada Barbu Delavrancea şi cămin termoficare C16 aflat în dreptul Muzeului Antipa, potrivit agerpres.ro.

Termenul de execuţie a lucrărilor este cuprins între 75 şi 90 de zile, însa acesta poate fi modificat urmare a situaţiei din teren. Acest tronson de reţea alimentează cu agent termic primar zone importante ale Bucureştiului, printre care Iancu de Hunedoara, Dorobanţi, Floreasca, Ştefan cel Mare, Aviaţiei, sau zona Aeroportului Băneasa.

Porțiunea de rețea care urmează să fie înlocuită este amplasată aproape în totalitate (98%) sub calea de rulare a tramvaielor, pe ambele sensuri, ceea ce face imposibilă înlocuirea atât parțială, cât și totală a rețelei termice fără devierea traficului rutier, susține RADET.

Așa ceva?! Tipografii avertizează că elevii ar putea începe şcoala fără manuale. Ministerul Educaţiei, somat să aloce ba... VIDEO! Alex Plingu, prima apariţie după tragedia din Colectiv: "Am văzut cum este să renaşti"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x