Antena Căutare

Începe Evaluarea Națională! Astăzi are loc proba la Limba română!

Elevii de clasa a II-a susțin luni proba scrisă la Limba română din cadrul Evaluării Naționale, iar marți proba de citit la Limba română, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației Naționale.

Elevii de clasa a II-a susțin luni proba scrisă la Limba română din cadrul Evaluării Naționale, iar marți proba de citit la Limba română, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației Naționale.

Proba la Matematică va avea loc miercuri, iar joi — proba de scris și citit la limba română pentru elevii aparținând minorităților naționale.

Subiectele sunt elaborate de Centrul Național de Evaluare și Examinare.

Sălile în care se susțin evaluările naționale sunt, de regulă, cele în care elevii își desfășoară activitatea în mod curent. Durata alocată rezolvării subiectelor este de 30 de minute pentru fiecare test administrat.

Rezultatele obținute nu se înregistrează în catalogul clasei, fiind valorificate la nivelul unității de învățământ prin elaborarea planurilor individualizate de învățare și prin informarea părinților/reprezentanților legali ai elevului asupra stadiului formării și dezvoltării competențelor evaluate.

Evaluarea Națională continuă în mai la clasele a IV-a și a VI-a.

Elevii de clasa a IV-a vor susține proba la Limba română pe 3 mai, iar pe 4 mai la Matematică. Pe 5 mai va avea loc proba la Limba maternă, arată Agerpres.

La clasa a VI-a, proba de Limbă și comunicare va avea loc pe 10 mai, iar cea la Matematică o zi mai târziu.

Horoscopul zilei 10/04/2017. Taurii vor rezultate imediate în proiectele întreprinse... SĂPTĂMÂNA PATIMILOR 2017: Ce se face în LUNEA MARE pentru a avea sănătate și noroc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x