Antena Căutare

Închisoare pentru femeia din Gropeni care și-a înjunghiat concubinul

Femeia din Gropeni care și-a înjunghiat concubinul a fost închisă

Inculpata Mariana Cociaş, de 38 de ani, a primit o pedeapsă de 4 ani închisoare pentru tentativă de omor în condiţii de violenţă în familie

O femeie din Gropeni a fost trimisă la închisoare după ce şi-a înjunghiat concubinul care îi reproşa că umblă cu un alt bărbat. Inculpata Mariana Cociaş, de 38 de ani, a primit o pedeapsă de 4 ani închisoare la Tribunalul Brăila pentru tentativă de omor. Condamnarea s-a aplicat în şedinţa din 10 octombrie, cu acord de recunoaştere al vinovăţiei din partea acuzatei.

Fapta a fost comisă în luna ianuarie, după ce concubinii au băut bine şi apoi s-au luat la ceartă. Pe fondul consumului de alcool, femeia nu a mai gândit limpede şi de nervi a lovit cu cuţitul pentru a-i da o lecţie concubinului său. Acum trebuie să plătească pentru fapta comisă.

De la ce a pornit atacul violent

După cum se arată în rechizitoriu, în cauză s-a reţinut că, în noaptea de 12 spre 13 ianuarie 2019, în jurul orei 23.30, inculpata Cociaş l-a agresat pe concubinul său, George C., de 46 de ani, pe care l-a lovit cu un cuţit în zona abdomenului. A rezultat o plagă înjunghiată abdominală, care a necesitat pentru vindecare 18-20 de zile de îngrijiri medicale.

Anchetatorii au stabilit că, în luna ianuarie, la data menţionată anterior, inculpata şi persoana vătămată au consumat băuturi alcoolice la domiciliul unei rude. După ce au băut bine, cei doi concubini au plecat spre casă, numai că pe drum bărbatul a devenit nervos din cauza geloziei, el reproşându-i inculpatei că ar avea o relaţie cu un alt bărbat. “Între cei doi, pe fondul consumului de alcool, a izbucnit un conflict verbal, după care cei doi au început să se lovească reciproc cu palmele şi cu pumnii”, au stabilit procurorii.

Fiica femeii, aflată şi ea alături de cei doi, a încercat să aplaneze conflictul, însă fără succes. Concubinii au ajuns acasă, iar la scurt timp inculpata Mariana Cociaş a ieşit din camera în care se afla şi a mers pe hol, unde se afla un corp cu sertare, iar de aici a luat un cuţit cu lungimea de 30 cm. Înarmată, femeia a revenit la concubinul său şi l-a lovit cu cuţitul în partea stângă a abdomenului, lovitura fiind penetrantă, după cum au stabilit procurorii.

Bărbatul a căzut din picioare şi a spus că se simte rău, tot el fiind cel care a anunţat agresiunea la numărul de urgenţă 112. Un tânăr din localitate care auzise despre incidentul agresiv a solicitat intervenţia ambulanţei pentru acordarea de îngrijiri medicale victimei.

Persoana vătămată a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului pentru cercetări şi au găsit urme de sânge. Au fost ridicate pentru cercetări articole vestimentare ale victimei, precum şi cuţitul folosit la comiterea agresiunii. În cauză au fost audiaţi mai mulţi martori care au confirmat faptul că între cei doi concubini a izbucnit o ceartă, fiica inculpatei, martor ocular la comiterea infracţiunii, relatând despre atacul cu cuţitul.

După comiterea faptei, inculpata l-a sunat chiar pe bărbatul cu care se presupunea că avea o relaţie pentru a-i spune că şi-a înjunghiat concubinul, însă acesta nu a stat prea mult la discuţii cu ea, mai ales că el nu avea vreo implicare. În faţa anchetatorilor, inculpata a recunoscut până la urmă fapta comisă, însă a spus că totul s-a produs din cauza faptului că era sub influenţa accentuată a alcoolului.

Citește și: Atenție! Românii care nu-și plătesc datoriile riscă să ajungă la închisoare! Cea mai mare sancțiune ar putea fi de șase ani

Citește și: Gheorghe Dincă ar putea fi eliberat din închisoare! Avocatul criminalului, noi declarații: ”Niciun procuror nu-și va asuma un asemenea risc!”

Statul oferă 20.000 de lei românilor pentru a-și face un sistem care să-i scape de facturile la curent! Cine va benefici... Un bărbat din Râmnicu-Vâlcea a mers cu mașina la service, dar a trăit un șoc uriaș! Ce i-a făcut fosta iubită...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x