Antena Căutare

Autoritățile, în alertă după ce un bărbat a încercat să fure un avion, pe Aeroportul Sibiu! Cum și-a justificat fapta

S-a dat alarma pe Aeroportul Sibiu. Un bărbat şi un copil au vrut să fure un avion. Asta după ce au încercat să fure o maşină, chiar din curtea Registrului Auto Român.

Nu, nu e deloc o glumă. Aventura lor s-a terminat, evident, la poliţie, iar explicaţiile sunt demne de o comedie bună. Povestea a început în parcarea Registrului Auto Român din Sibiu, când bărbatul de 34 de ani şi copilul au încercat să fure o maşină pentru a fugi în Germania. Toate portierele erau închise aşa că încercarea lor a eşuat. Trecând însă pe lângă Aeroportul Internaţional Sibiu, le-a venit o nouă idee. Au sărit gardul spre pistă pentru a fura o aeronavă NATO. Cel puţin aşa le-au declarat anchetatorilor.

Planul lor a dat, însă greș, așa că s-au îndreptat spre parcarea de lângă aeroport, unde au fost prinşi când încercau să fure o altă maşină. După întreaga peripeţie prefectul Sibiului a cerut măsuri sporite de pază la aeroport. Iar cei doi hoţi de ocazie au ajuns la poliţie şi s-au ales cu dosar penal.

116 elevi din București au fost premiați în cadrul Concursului Aristotel... Jaf de 10.000 de lei dintr-un bloc de lângă Capitală! Hoții au golit 11 apartamente, iar întreaga ”acțiune” a fost surpr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x