Antena Căutare

Autoritățile, în alertă după ce un bărbat a încercat să fure un avion, pe Aeroportul Sibiu! Cum și-a justificat fapta

S-a dat alarma pe Aeroportul Sibiu. Un bărbat şi un copil au vrut să fure un avion. Asta după ce au încercat să fure o maşină, chiar din curtea Registrului Auto Român.

Nu, nu e deloc o glumă. Aventura lor s-a terminat, evident, la poliţie, iar explicaţiile sunt demne de o comedie bună. Povestea a început în parcarea Registrului Auto Român din Sibiu, când bărbatul de 34 de ani şi copilul au încercat să fure o maşină pentru a fugi în Germania. Toate portierele erau închise aşa că încercarea lor a eşuat. Trecând însă pe lângă Aeroportul Internaţional Sibiu, le-a venit o nouă idee. Au sărit gardul spre pistă pentru a fura o aeronavă NATO. Cel puţin aşa le-au declarat anchetatorilor.

Planul lor a dat, însă greș, așa că s-au îndreptat spre parcarea de lângă aeroport, unde au fost prinşi când încercau să fure o altă maşină. După întreaga peripeţie prefectul Sibiului a cerut măsuri sporite de pază la aeroport. Iar cei doi hoţi de ocazie au ajuns la poliţie şi s-au ales cu dosar penal.

116 elevi din București au fost premiați în cadrul Concursului Aristotel... Jaf de 10.000 de lei dintr-un bloc de lângă Capitală! Hoții au golit 11 apartamente, iar întreaga ”acțiune” a fost surpr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x