Antena Căutare

Caz șocant în Maramureș. Un bărbat susține că a fost bătut, înjurat și mușcat de un agent de la Poliția Rutieră

Incident grav la Borşa, în judeţul Maramureş. Un agent de la Poliţia Rutieră este acuzat că a lovit un bărbat, l-a înjurat şi chiar l-ar fi muşcat!

Incident grav la Borşa, în judeţul Maramureş. Un agent de la Poliţia Rutieră este acuzat că a lovit un bărbat, l-a înjurat şi chiar l-ar fi muşcat!

Imaginile au fost filmate în noaptea de sâmbătă spre duminică, când poliţistul a oprit la control autoturismul în care se afla, ca pasager, şi victima.

Bărbatul susţine că, deşi nu i-a spus nimic agentului, atunci când a coborât din maşină, acesta s-a repezit la el, l-a îmbrâncit, a început să-i vorbească urât şi să-l lovească. Mai mult, i-ar fi rupt hainele şi i-ar fi spart şi telefonul.

O femeie şi un alt poliţist au încercat să-l oprească, însă acesta nu s-a lăsat până nu l-a băgat pe bărbat în maşină, ca să-l ducă la secţie. Între cei doi ar exista un conflict mai vechi. Victima este decisă acum să facă plângere.

Bătaie cruntă într-un mall din România! Două grupuri s-au dezlănțuit total, printre cumpărători (FOTO)... Ce vinuri să alegi pentru Masa de Paște. Recomandările specialiștilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x