Antena Căutare

Incident la un miting aviatic din Suceava: un parasutist a aterizat pe un copil

Un parasutist care participa, sambata, la un miting aviatic la Suceava a cazut in multime, peste un copil in varsta de 12 ani, reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) afirmand ca cei doi sunt raniti, fiind preluati de ambulante si dusi la spital.

Potrivit sefului ISU Suceava, incidentul a avut loc in zona de protectia a mitingului aviatic, unde era adunata multimea care asista la eveniment. Conform sursei citate, un parasutist a cazut in multime, iar in cadere a ranit un copil in varsta de 12 ani care asista la mitingul aviatic.

Seful ISU Suceava a precizat ca atat copilul, cat si parasutistul au primit ingrijiri medicale la fata locului, de la echipaje SMURD, informeaza Mediafax. Cei doi sunt constienti si nu au leziuni la coloana vertebrala, fiind preluati de ambulante si transportati la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Suceava.

Mitingul aviatic de la Suceava are loc sambata si duminica, incepand cu ora 10.00, cu ocazia implinirii a 50 de ani de existenta a Aeroportului "Stefan cel Mare" din Suceava, la eveniment fiind asteptati peste 50 de piloti.

Alerta pe Crisul Repede: Pompierii, in cautarea unei tinere dupa ce au scos cadavrul unui baietel... Bucurestenii fug de canicula: Trafic aglomerat pe DN 1 spre Brasov...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x