Antena Căutare

Un nou incident la Metrou! Zeci de călători au fost evacuați. Circulația pe Magistrala 1 se desfășoară cu dificultate

Un nou incident a creat panică în metroul bucureștean. Zeci de călători au fost evacuați dintr-o garnitură de metrou din care ieșea fum, în stația de metrou Dristor. Circulația se desfășoară cu dificultate.

Un nou incident la Metrou! Zeci de călători au fost evacuați. Circulația pe Magistrala 1 se desfășoară cu dificultate
metrou, dristor

Un nou incident a creat panică în metroul bucureștean. Zeci de călători au fost evacuați dintr-o garnitură de metrou din care ieșea fum, în stația de metrou Dristor. Circulația pe Magistrala 1 se desfășoară cu dificultate.

Călătorii au fost evacuaţi dintr-o garnitură de metrou din care ieşea fum, informează ISU Bucureşti-Ilfov. Garnitura se afla la staţia de metrou Dristor, ulterior aceasta fiind tractată la depou, fără probleme.

Potrivit sursei citate, nu a existat apel la 112 pentru acest incident.

Călătorii din celelalte staţii de pe Magistrala 1 au fost informaţi de către reprezentanţii METROREX că circulaţia trenurilor se desfăşoară cu dificultate din cauza unor defecţiuni tehnice.

sursa: mediafax

A murit femeia care a fost refuzată să fie îngrijită din cauza "lipsei de salarizare corespunzătoare"... Haos în București! Circulația mai multor linii de tramvai este blocata. Echipajele intervin de urgență...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x