Antena Căutare

Incident neașteptat în secțiile de votare! Ce au făcut unii români, imediat după vot

Românii votează în data de 26 mai reprezentanții pentru Parlamentul European, dar își exprimă și părerea cu privire la întrebările de la Referendum. Totuși, ziua de votare nici nu a început atunci când primele incidente au avut loc!

Românii votează în data de 26 mai reprezentanții pentru Parlamentul European, dar își exprimă și părerea cu privire la întrebările de la Referendum. Totuși, ziua de votare nici nu a început atunci când primele incidente au avut loc!

Referendumul pentru justiție este o consultate populară a românilor convocată de președintele Klaus Iohannis. Bugetul consumat pentru organizarea referendumului pe justiție este de 350.000 de euro. Această sumă a fost folosită pentru printarea celor două buletine de vot pe care le vor primi, duminică, românii în secțiile de votare.

Citește și: Atenție, români! Ce se întâmplă dacă pui ștampila pe prima pagină a buletinului de vot

Ca și procedură, în secțiile de votare veți primi trei buletine de vot, unul pentru europarlamentare și două pentru referendum (câte un buletin pentru fiecare întrebare de la referendum). În cazul în care nu doriți să votați la referendum, membrii biroului electoral vor trage o linie în dreptul spațiului pentru semnătură de pe listele permanente.

Deși au fost informați cu privire la regulile de votare, incidentele nu au lipsit din secțiile de votare! Potrivit surselor oficiale, unii români au uitat să predea ștampila de vot și au plecat cu ea!

Citește și: Pompierii au intervenit la o secție de votare din Mureș! Ce surpriză au trăit oamenii (VIDEO)

Efectivele Ministerului Afacerilor Interne (MAI) au aplicat duminică, de la începerea votării, 11 sancţiuni contravenţionale - şase avertismente şi cinci amenzi în valoare de 2.900 lei, a anunţat, duminică purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog, arată cei de la Antena 3.

Incidente la Europarlamentare: Vot întrerupt în Mamaia fiincă buletinele de vot s-au terminat... Procesul de vot, întrerupt la Jilava din cauza deținuților! Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x