Antena Căutare

Incidente la Europarlamentare: Vot întrerupt în Mamaia fiincă buletinele de vot s-au terminat

Incidente la europarlamentare și referendum 2019: Vot întrerupt în Mamaia fiincă buletinele de vot s-au terminat. Prezenţa la vot estimată la Mamaia este de 98,34 %. De la ora 14:00, în stațiunea Mamaia nu se mai votează!

Incidente la Europarlamentare: Vot întrerupt în Mamaia fiincă buletinele de vot s-au terminat Galerie
vot mamaia

Incidente la europarlamentare și referendum 2019: Vot întrerupt în Mamaia fiincă buletinele de vot s-au terminat. Prezenţa la vot estimată la Mamaia este de 98,34 %. De la ora 14:00, în stațiunea Mamaia nu se mai votează!

În stațiunea Mamaia, procesul electoral a fost întrerupt, după ce s-au terminat buletinele de vot. Incidentul s-a petrecut în urmă cu aproximativ două ore. Astfel că, până la ora 14 au apucat să voteze 297 de persoane, dintre care 258 pe liste suplimentare şi înregistrându-se o prezenţă de 98,34 la sută. Biroul Electoral Judeţean va trimite acolo buletine de vot de la alte secţii pentru continuarea procesului electoral.

Procesul electoral la secţia de votare amenajată la Hotelul Venus din staţiunea Mamaia a fost întrerupt după ce s-au terminat buletinele vot, aceasta fiind și singura secție de vot organizată acolo. Reprezentanţii Biroului Electoral Judeţean Constanţa au spus că la secţia din Mamaia vor fi trimise buletine de vot de la alte secţii din municipiul Constanţa pentru continuarea procesului electoral.

Incidentele de la alegerile europarlamentare nu se opresc aici. În Constanța a fost deschis deja dosar penal pentru tentativă de fraudă. Acolo, mama primarului Decebal Făgădău a fost prinsă cu cinci buletine de vot, pe care încerca să le introducă în urne. I s-a deschis dosar penal. Află aici ultimele informații despre caz.

Alte încidente le vot:

Președintele unei secții de votare din Bistrița-Năsăud a fost înlocuit după ce a fost acuzat că a făcut campanie electorală pentru un partid. Locțiitorul președintelui unei alte secții a fost schimbat după ce a ajuns la spital.

Un alt incident a avut loc la „La Spitalul Sf. Ioan din București” unde pacienții nu pot vota pentru că spitalul nu a trimis tot ce trebuie pentru urna mobilă”, scrie digi24.ro.

La o secție de vot din Suceava oamenii primesc buletine de vot deja ștampilate, ne anunță telespectatorii aceleiași surse.

MAI, informații privind incidentele la vot:

MAI a anunţat că, în primele şase ore de la deschiderea secţiilor de votare, au fost înregistrate 48 de sesizări referitoare la comiterea unor infracţiuni care au legătură cu procesul de votare. Au fost deja aplicate 11 sancţiuni şi sunt în cercetare şase posibile fapte penale. În plus, s-au asemnalat peste alte 570 de cazuri referitoare la posibile situaţii de vot multiplu. Majoritatea nu s-au confirmat.

sursa: news.ro

Atenție, români! Ce se întâmplă dacă pui ștampila pe prima pagină a buletinului de vot... Incident neașteptat în secțiile de votare! Ce au făcut unii români, imediat după vot...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x