Antena Căutare

Increderea in Biserica a scazut: 66% dintre romani mai au incredere in fetele bisericesti

Increderea romanilor in Biserica a scazut. Comportamentul unor preoti, dar si preocuparile lumesti ale acestora, i-au facut pe romani sa nu mai aiba incredere in fetele bisericesti. Sondajul, realizat de CCSB, arata ca doar 66% dintre romani mai au incredere in Biserica.

Tot mai multi romani incep sa aiba pareri negative despre preoti. O arata cifrele. Daca in februarie 2012, 79% dintre locuitorii tarii declarau ca au foarte multa incredere in Biserica, in ianuarie, anul acesta, doar 66%s-au declarat increzatori. E cel mai mare grad de neincredere inregistrat pana acum.

Preotii care fac bani frumosi de pe urma enoriasilor au contribuit la neincrederea romanilor. Afacerile desfasurate de fetele bisericesti sunt un alt motiv pentru care oamenii spun ca nu mai cred in Biserica. Reprezentantii Patriarhiei Romane spun ca nu cred in acest sondaj.

Sondajul a fost realizat de CCSB, in perioada 7-12 februarie 2013, pe un esantion de 1.004 persoane.

Militarii de la baza aeriana 95 Bacau au efectuat un exercitiu aerian cu trei elicoptere... Alerta in Cluj: Sute de kilograme de carne au fost gasite aruncate in lacul Tarnita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x