Live acumObservator 12
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Avea șapte lei în cutie, o ținea sub o păturică, "să nu-i ia vântul..." Nu-și chinuie părinții, vrea doar să zâmbească.Trăiește cu speranța că va strange 400 lei

Incredibil ce vrea sa-si cumpere cu cei 400 de lei

Băiețelul care vinde chibrituri la colț de stradă în fiecare zi are o dorință mare pe care familia lui nu i-o poate îndeplini. Sărăcia taie aripile multora dintre noi, dar unii știu să și le păzească, motiv pentru care nu renunță la un scop care le va aduce fericirea și fac tot posibilul să își vadă visul îndeplinit!

Acesta este și cazul băiețelului din Mioveni care a stat zile întregi la colț de stradă vânzând chibrituri pentru a face bani. Într-una din zile reușise să strângă șape lei. Îi ținea ascunși bine într-o cutie pe care o ținea sub o păturică, "să nu-i ia vântul..."

Copilul dorește să-și cumpere un laptop pe care părinții nu i-l pot oferi din bănuții lor. A găsit ceva mai ieftin, 400 de lei, și de atunci stă neclintit din colțul străzii vânzând câte un pachet de chibrituri la 50 de bani unui trecător.

În online au fost puse imagini cu băiețelul în timpul "muncii" sale, iar reacțiile nu au întârziat să apară: ”Bravo lui ca nu fura!”, ”Da chiar! De ce nu punem toți bani maximum 5 lei. La cați sunt pe aici se va strange o suma astfel încât să-i cumpărăm laptop. Îl duce cineva care îl cunoaște pe băiat, să posteze și o poză cu băiatul și laptopul și gata!”