Antena Căutare

INEDIT: A confundat vocea ginerelui si i-a trimis 8.000 de lei unui... hot!

Un barbat din Suceava a platit scump pentru ca a confundat vocea ginerelui sau. Povestea ar fi amuzanta, daca paguba n-ar fi una importanta: 8.000 de lei.

"Culmea, chiar semana la voce cu actualul meu ginere! Mi s-a adresat cu tata, incoace, incolo, era credibil", se plange victima. Si uite asa incepe inselaciunea numita codificat "ruda din spital"! Suceveanul a aflat cu groaza ca ginerele sau este in stare grava.

Presupusul "ginere" a pasat imediat telefonul unui avocat, care a avut instructiuni clare pentru socru: 80 de milioane de lei vechi pentru victima pe care a lovit-o pe strada, pe trecerea de pietoni.

Barbatul nu a mai avut timp de ceea ce, popular, se numeste gandire logica. Daca ginerele a lovit cu masina pe trecerea de pietoni o femeie, de ce a ajuns tot el in spital, blindat cu ghips? Speriat, omul a mers la o agentie bancara si a depus suma de 8.000 de lei pe numele presupusei victime. Doar ca inselaciunea a mers mai departe. Avocatul a cerut inca 8.000 de lei. N-a avut succes, asa ca si-a diminuat cerintele.

Politistii suceveni au inregistrat mai multe plangeri asemanatoare in ultima saptamana. Dar banii sunt insa greu de recuperat. Cei care comit aceste inselaciuni isi ascund urmele foarte bine. Doar singuri ne putem pazi de asa ceva, fiind prevazatori.

foto: Hepta.ro

Liturghie LIVE: Bisericile din Sectorul 4 s-au dotat cu statii de amplificare si boxe puternice... Primarii din Timis le concesioneaza terenuri pentru case profesorilor si asistentilor medicali pentru a nu-si parasi pos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x