Antena Căutare

Infernul de la spitalul de copii din Iasi: Micutii sunt spalati cu apa rece

CET nu mai distribuie apa calda din cauza proastei administrari a centralei. La problemele mari pe care le are, Spitalul Clinic de Urgente "Sf. Maria” din Iasi, care partial se darama pe pacientii copii, s-a mai adaugat de circa doua luni una: lipsa apei calde. Aspectul in unele saloane ca dupa un cataclism se datoreaza lipsei lucrarilor din motive de subfinantare. Acum, cu disparitia si a apei calde, unii copii sunt doar stersi pe corp cu apa rece. Mamele folosesc servetele umezite de frica ca ei sa nu se imbolnaveasca. Alti parinti ii spala la lighean cu apa incalzita la resou, ca nici dusurile nu functioneaza toate. Au ajuns sa vina mamele la spital cu caditele de acasa.









"Am dovezi ca la sectia de chirurgie se opereaza pe banda. In mod normal, dupa fiecare interventie, zeci de minute se opreste totul pentru dezinfectie. Pentru ca banul sa curga repede se face totul de mantuiala, zorind morisca banilor facuti de medici din operatii"

"...Exista sectii aflate intr-un stadiu avansat de degradare, atat din punct de vedere arhitectural, cat si sanitar, electric si termic. Sectoarele care necesita interventii urgente sunt: Clinica de Chirurgie Pediatrica I si Sectorul septic, precum si Clinica de Pediatrie IV si bucataria dietetica, insumand o suprafata totala de 1.800 de metri patrati. In aceste sectoare sunt tratati anual peste 8.000 de copii de catre 100 de cadre medicale"

Jurnalul


Soarele a explodat din nou! Modificarea campului magnetic ar putea intrerupe comunicatiile... Fisuri la Portile de Fier I: "Podul este suprasolicitat"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x