Antena Căutare

Infiintarea sectiei maghiare la UMF Targu Mures, suspendata de instanta

Curtea de Apel Targu Mures a decis suspendarea aplicarii Hotararii de Guvern privind infiintarea unei noi sectii, in limba maghiara, in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie (UMF) Targu Mures, admitand in acest sens o solicitare formulata chiar de conducerea UMF.

"Astazi, 4 mai 2012, Sectia a II-a civila, de contencios administrativ si fiscal a Curtii de Apel Targu Mures s-a pronuntat in dosarul 160/43/2012 si a admis cererea de suspendare a executarii actului administrativ reprezentat de HG 230/27.03.2012, privind infiintarea Facultatii de Medicina si Farmacie in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie din Targu Mures pana la pronuntarea in fond a cauzei avand ca obiect cererea de anulare a actului administrativ atacat", conform unui comunicat al Curtii.

Purtatorul de cuvant al Curtii de Apel Targu Mures, Anuta Dusa, a precizat ca solicitarea de suspendare a executarii HG 230 din 27 martie 2012 a fost formulata de conducerea UMF Targu Mures, sentinta de vineri fiind executorie, dar si atacabila cu recurs, in cinci zile de la comunicare.

Foto: Intactimages

Ploi in averse si descarcari electrice. Afla cum va fi vremea in weekend in toata tara!... Directorul Serviciului de Evidenta Populatiei Arges, amendat pentru ca isi spiona angajatii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x