ÎNFIORĂTOR. Ce a văzut MAMA unuia dintr tinerii arși de vii în urmă cu câteva zile: „A apărut! Mi-am dat seama că va fi o NENOROCIRE”

Ciprian Năsăudeanu, Beniamin Marian Paraliuc, Emanuel Darius Paraliuc, Andrei Prelucă şi Simona Lazarovici. Pentru unii sunt doar cinci nume, pentru alţii, totul şi spun despre ei că fiecare avea un destin frumos înainte. Soarta însă a decis ca ei să moară în aceeaşi maşină, după ce au sărbătorit pentru ultima dată Halloween-ul. Mama şoferului şi cea a lui Andrei Prelucă au făcut dezvăluiri emoţionante despre copiii pe care i-au pierdut.

Andrei Prelucă era singur la părinţi. Ultima discuţie au avut-o marţi seara, când tânărul le-a spus că iese cu câţiva prieteni.

“Era cu frică de Dumnezeu, ca un înger, ca un înger. Cu toţi era prieteni, cu toţi de la Hura Humorului, erau prieteni de la liceu. El a terminat liceul anul ăsta, pleca în Germania, avea acolo locul de muncă, bagaje, peste o săptămână pleca acolo. Uite unde a plecat, unde a plecat…. Puiul mamii, puiul mamii, numai pe el l-am avut.”, a povestit cu multă durere în glas Sabina Prelucă, mama lui Andrei, pentru monitorulsv.ro.

După ce a aflat că băiatul ei a murit, Sabina Prelucă şi-a dat seama că fusese avertizată. Îmbrăcată în haine negre şi plânsă, femeia a povestit că de câteva zile îi cânta cucuveaua deasupra casei. Potrivit tradiţiei, această pasăre e aducătoare de moarte şi dacă ea cântă pe o casă din acea familie va muri cineva.

“Probabil că nici el nu a ştiut ce se întâmplă… nu a ştiut. Nu a pomenit niciodată de vreun coşmar sau să visez eu vreodată vreun coşmar, nimic… Numai a trecut deasupra casei cucuveaua aceea care cânta. Nu mi-am dat sema că ea cânta asupra mea, să fie moarte la casa mea. Într-o dimineaţă a trecut cucuveaua, a fost un semn atunci. Atunci, de trei săptămâni, nu mi-am dat seama”, a mai spus mama lui Andrei Prelucă.

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Parteneri
Cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților. Concurentele care s-au remarcat prin forță și determinare
Cel de-al patrulea sezon al competiției Asia Express a început și aduce în prim-plan echipe determinate, formate din concurenți unul și unul. Acestea se vor întrece într-o cursă care le va testa la maximum limitele în cursa pentru marele premiu, în valoare de 30 000 Euro. În Asia Express 2021, echipele participante sunt formate din vedete competitive, dornice să iasă din zona de confort. Descoperă cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților.
Catine.ro
Ultimele știri