ÎNFIORĂTOR. Ce a văzut MAMA unuia dintr tinerii arși de vii în urmă cu câteva zile: „A apărut! Mi-am dat seama că va fi o NENOROCIRE”

Ciprian Năsăudeanu, Beniamin Marian Paraliuc, Emanuel Darius Paraliuc, Andrei Prelucă şi Simona Lazarovici. Pentru unii sunt doar cinci nume, pentru alţii, totul şi spun despre ei că fiecare avea un destin frumos înainte. Soarta însă a decis ca ei să moară în aceeaşi maşină, după ce au sărbătorit pentru ultima dată Halloween-ul. Mama şoferului şi cea a lui Andrei Prelucă au făcut dezvăluiri emoţionante despre copiii pe care i-au pierdut.

Andrei Prelucă era singur la părinţi. Ultima discuţie au avut-o marţi seara, când tânărul le-a spus că iese cu câţiva prieteni.

“Era cu frică de Dumnezeu, ca un înger, ca un înger. Cu toţi era prieteni, cu toţi de la Hura Humorului, erau prieteni de la liceu. El a terminat liceul anul ăsta, pleca în Germania, avea acolo locul de muncă, bagaje, peste o săptămână pleca acolo. Uite unde a plecat, unde a plecat…. Puiul mamii, puiul mamii, numai pe el l-am avut.”, a povestit cu multă durere în glas Sabina Prelucă, mama lui Andrei, pentru monitorulsv.ro.

După ce a aflat că băiatul ei a murit, Sabina Prelucă şi-a dat seama că fusese avertizată. Îmbrăcată în haine negre şi plânsă, femeia a povestit că de câteva zile îi cânta cucuveaua deasupra casei. Potrivit tradiţiei, această pasăre e aducătoare de moarte şi dacă ea cântă pe o casă din acea familie va muri cineva.

“Probabil că nici el nu a ştiut ce se întâmplă… nu a ştiut. Nu a pomenit niciodată de vreun coşmar sau să visez eu vreodată vreun coşmar, nimic… Numai a trecut deasupra casei cucuveaua aceea care cânta. Nu mi-am dat sema că ea cânta asupra mea, să fie moarte la casa mea. Într-o dimineaţă a trecut cucuveaua, a fost un semn atunci. Atunci, de trei săptămâni, nu mi-am dat seama”, a mai spus mama lui Andrei Prelucă.

Parteneri
Shiloh Jolie-Pitt a mers în vacanță cu mama sa. Ce a purtat fiica Angelinei Jolie la sosirea în Veneția
Shiloh Jolie-Pitt a atras privirile tuturor atunci când a mers în vacanță alături de mama sa. În vârstă de doar 15 ani, fiica Angelinei Jolie a purtat o ținută lejeră care să-i permită să se simtă confortabil pe parcursul călătoriei cu avionul. Adolescenta se va afla în perioada următoare alături de mama și frații săi într-o excursie relaxantă în Veneția.
Catine.ro
Ultimele știri