Căutare Live

"Înfloresc grădinile, ceru-i ca oglinda". Gata, a venit primăvara! Cum va fi vremea

Ziua de luni ne aduce vreme deosebit de caldă pentru luna aprilie. Va continua să se încălzească și va fi cald, în special în masivele vestice. După-amiază e posibil să cadă 2-3 stropi de ploaie. Pe văi și în depresiuni, în orele dimineții, vor fi condiții de ceață.

Ghiocei

www.publika.md

Ziua de luni ne aduce vreme deosebit de caldă pentru luna aprilie. Va continua să se încălzească și va fi cald, în special în masivele vestice. După-amiază e posibil să cadă 2-3 stropi de ploaie. Pe văi și în depresiuni, în orele dimineții, vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo 4 aprilie anunță că, miercuri, vântul va mai prezenta unele intensificări în Banat, în sudul Crișanei și în Moldova, iar în centru și în est va fi foarte cald. Vestul țării are parte de câțiva nori. Vântul se va inteți trecător, iar maximele, în creștere ușoară față de ieri vor ajunge la 13...14 grade.

  • Vremea va fi frumoasă și caldă, chiar deosebit de caldă pentru această perioadă în regiunile estice și sud-estice. Temperaturile maxime se vor situa între 11…13 grade pe litoral și 14…15 grade în vestul și centrul teritoriului. Cerul va fi variabil în nord-vest și mai mult senin în rest.
  • Prima zi a săptămânii ne aduce vreme deosebit de caldă pentru luna aprilie. Va ploua în jumătatea vestică, chiar consistent prin unele zone, dar în est va fi timp frumos. Vântul se reactivează, iar maximele ajung la 14 grade.
  • Luni, vântul va mai prezenta unele intensificări în Banat, în sudul Crișanei și în Moldova, iar în centru și în vest va fi foarte cald. Temperaturile minime se vor încadra între 14…15 grade în estul Transilvaniei și 15…16 grade în celelalte zone. În zonele joase de relief, dimineața și noaptea, izolat va fi ceață.
  • La munte, vremea va fi foarte plăcută. Nu sunt semne de ploaie, vântul nu exagerează, iar temperaturile depășesc mediile acestei perioade. Dimineața și după lăsarea nopții, pe văi și în depresiuni, apar condiții de ceață. În sudul țării vom avea o zi extreme de frumoasă, cu cer senin. Vântul va adia ușor, iar temperaturile ajung la valori normale pentru mijlocul lunii noiembrie.

Prognoza meteo 4 aprilie – în București


În București, luni va continua să se încălzească și vom avea vreme caldă pentru luna aprilie. Cerul va fi curat și vântul slab. Cerul va fi mai mult senin. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimă va fi de 2…3 grade, potrivit datelor din prognoza meteo 4 aprilie.

În următoarele două zile vremea va fi destul de caldă, semn că primăvara și-a intrat în drepturi.

Sursă: Administrația Națională de Meteorologie

-38,5 grade în România! 17 oameni morți. ”Am găsit câinele înghețat în picioare. Seara era viu. La 6.30, decedat!”... Proiectul legii vaccinării va fi supus dezbaterii publice probabil în a doua jumătate a lunii aprilie...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri