Antena Căutare

Informația momentului! Noi detalii în cazul morții Mădălinei Manole: Omul care i-a vândut otrava a ieșit din închisoare

Taximetristul care a vândut substanța toxică în urma căreia Mădălina Manole a murit, a fost eloberat după doi ani de închisoare cu executare, în urmă cu câteva zile.

Taximetristul care a vândut substanța toxică, în urma căreia Mădălina Manole a murit, a fost eloberat după doi ani de închisoare cu executare.

Potrivit informațiilor din dosar, în perioada martie - iulie 2010, Cristian Urziceanu a vandut mai multor persoane Furadan, cunoscut si sub numele de Carbofuran, substanta din categoria pesticidelor clasificata drept foarte toxica si a carei comercializare este interzisa conform legilor in vigoare. Sorin Cristian Urziceanu ar fi comercializat substanta pe o perioada mai mare de cinci luni de zile.

Madalina Manole s-a sinucis in dimineata de 14 iulie 2010, chiar de ziua ei de nastere. Pe data de 12 august, legistii au incheiat analiza toxicologica in cazul artistei si au constatat ca aceasta inghitise Furadan.

Accident grav la Sibiu! Două mașini, implicate! Polițiștii au avut un șoc când au vazut cine se află printre victime... Mihai Viteazul, dat jos pentru că era prea gras și bondoc: "Uitaţi, nu are gât, nu are umeri"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x