Căutare Live

Informația zilei Senatorii au votat. Ce se întâmplă cu ora de vară în România!

Senatorii au respins marți proiectul de lege ca România să renunțe la ora de vară, așa cum au propus mai mulți parlamentari români după ce și la nivel european a fost luată în considerare ideea, anunță Profit.ro. Ministerul Sănătății arătase că o astfel de măsură este chiar binevenită, având în vedere că trecerea la ora oficială de vară presupune un efort din partea organismului, dar în cele din urmă Guvernul s-a opus adoptării inițiativei legislative.

De ce este important: Parlamentul European (PE) a cerut recent Comisiei Europene (CE) o evaluare ”în profunzime” a avantajelor și dezavantajelor schimbării orei în mod semestrial și să prezinte ”dacă este necesară” o revizuire a directivei care o organizează în cadrul Uniunii Europene (UE).

INCREDIBIL. Ce motiv a avut copilul de 9 ani din București să își omoare bunica... În loc de jucării și desene animate! Cea mai tânără bunică din lume este româncă și are 23 de ani...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri