Antena Căutare

Informație de ULTIMĂ ORĂ pentru șoferi! Ce se va întâmpla astăzi cu cei care vor traversa astăzi podul peste Dunăre în sensul Giurgiu-Ruse

Vești bune pentru șoferii care vor traversa astăzi podul peste Dunăre în sensul Giurgiu - Ruse. Conform Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), aceștia nu vor fi nevoiți să achite  tariful de trecere.

Vești bune pentru șoferii care vor traversa astăzi podul peste Dunăre în sensul Giurgiu - Ruse. Conform Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), aceștia nu vor fi nevoiți să achite tariful de trecere.

Așadar, potrivit reprezentaților CNAIR, sunt scutite de la plata taxei de pod autovehiculele de transport persoane cu cel mult 8+1 locuri pe scaune, inclusiv şoferul.

Acest lucru este posibil fiindcă data de 20 iunie a fiecarui an este considerată "Ziua Podului”, în care autoturismele pot trece fără achitarea tarifului pentru utilizarea podului peste Dunăre în sensul Giurgiu - Ruse.

CUTREMUR ÎN ROMÂNIA! A fost MARE! Cât a măsurat seismul produs AZI NOAPTE!... ACCIDENT teribil pe Podul Basarab! Și-au văzut moartea! Șoferi, atenție! Traficul este deviat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x