Informații de ultimă oră de la sediul MAI. Măsuri speciale, de 1 Mai. Puncte cheie din orașe, supravegheate de echipaje speciale

Joi seara, purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, comisar şef de poliţie Monica Dajbog a susţinut o declaraţie de presă. Ce trebuie să facă românii de 1 Mai?

Informații de ultimă oră de la sediul MAI. Măsuri speciale, de 1 Mai. Ce restricții îi așteaptă pe români, în acest weekend?

Redăm câteva dintre cele mai importante declarații făcute de purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, comisar şef de poliţie Monica Dajbog, în cadrul declaraţiei de presă de joi seara, cu privire la măsurile speciale pregătite de autorități de 1 Mai.

„Aproximativ 36.000 de poliţişti vor fi pregătiţi să intervină zilnic, pentru descurajarea persoanelor de a face deplasări, altele decât cele prevăzute în ordonanţele militare.

Înţelegem că respectarea restricţiilor poate fi dificilă, însă poate duce la pierderi de vieţi, recomandăm aplicarea măsurillor de prevenţie, inclusiv de igienă.

Citește și:

Măsuri drastice în România pentru prevenirea infecțiilor cu noul coronavirus. Orașul în care circulația mașinilor pe 1 și 2 mai va fi interzisă

5700 de pompieri pregătiţi să intervină, iar pentru transportul pacienţilor pot interveni elicoptere. Peste 4500 de poliţişti de frontieră vor asigura misiuni la graniţă.

Vă asigurăm că în această perioadă că structurile sunt pregătite să intervină în sprijinul cetăţenilor”, a declarat Monica Dajbog.

Într-i informare transmisă miercuri seara de Poliția Capitalei, Brigăzi rutiere, de ordine publică şi Jandarmeria călare vor supraveghea toate zonele unde se face de obicei picnic. Două mii de polițiști vor patrula pe străzile din București.

Știre în curs de actualizare.

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri