Antena Căutare

Informații șocante ies la iveală în cazul polițistului care a murit în misiune! Ce au găsit anchetatorii în urma  analizelor toxicologice

Informaţii şocante ies la iveală în cazul poliţistului care a murit în accident rutier pe centura oraşului Iaşi. Deşi era de serviciu, omul s-a urcat băut la volan şi a pornit în misiune! 


Informaţii şocante ies la iveală în cazul poliţistului care a murit în accident rutier pe centura oraşului Iaşi. Deşi era de serviciu, omul s-a urcat băut la volan şi a pornit în misiune!

Rezultatele toxicologice în cazul polițistului criminalist, care şi-a pierdut viața vineri, sunt într-adevăr şocante. Se pare că agentul urcase băut la volan. Deși datele nu au fost făcute publice, neoficial, surse din anchetă spun că la IML ar fi reieșit o alcoolemie de peste 2,2 miligrame de alcool pur în sânge. Prima analiza, efectuată însă la spital, imediat după accident, ar fi indicat o alcoolemie mai mare, de peste 3 la mie.

Pe de altă parte, medicii spun că nu este o diferență esenţială între rezultatele celor două analize, fiind vorba oricum de o alcoolemie extrem de ridicată. În astfel de cazuri, oamenii deja nu mai sunt conștienţi de ceea ce fac și nu se mai pot controla. Mai mult, se pare că si martorii ar fi declarat că atunci când s-au apropiat de mașina polițistului ca să-l ajute, acesta mirosea foarte tare a alcool.

În urma accidentului a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Caz ȘOCANT în Iași: Doi copii au ajuns aproape în COMĂ ALCOOLICĂ la spital. Medicii trag un semnal de alarmă... Pericol pe litoral! S-au scos 12 TONE de material TOXIC din nisipul de pe o plajă din Mangalia. Zona a fost închisă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x